Pas op

Onderstaande teksten gaan over idealen, onrecht of wat ik heb meegemaakt. Het laatste vooral zit in mijn hoofd, niet als verzinsel, maar als pijnlijke malende zeurende klagende onrecht oproepende herinneringen. Ook nieuw onrecht komt aan de orde. Maar ook als ik blijer ben, schrijf ik wat ik vind. Let niet op de taalfouten. Let ook niet op de stijl of gebruik van lelijke woorden, ik ben ook maar een mens.

dinsdag 10 maart 2015

9-3-2015, ma. 19.15 Buurman overlast van 15.45 tot 18.45Dit gedoe duurde van 15.45 tot 18.45. Dit geeft naast enkele pieken, ook weer hoe het heel de tijd was.

Mail van mij aan Portaal 11-3-2015

DM  <............@gmail.com>
12:00 (0 minuten geleden)

aan Info
Aan de heer MW van Portaal
(Cc. Mw. PvdS )

Derving woongenot
Hierbij weer bewijs derving woongenot door de heer buurman van ......onder mij. Ik verzoek onder verwijzing naar wettelijke verplichting om mij woongenot te schenken, maatregelen te treffen, die deze terugkerende overlast stoppen.

BEWIJS: Playlist muziek 9-3-2015 veel te hard. (dit duurde met korte pauzes en afwisseling 3 uur lang). Ik had de politie kunnen bellen, maar wilde eens zien hoe lang hij doorgaat als hij niet gestopt wordt. Toevallig kwam wijkagent WvE nu tijdens opstellen deze mail, net langs i.v.m. mijn meldingen en vragen. Hij benadert buurtbemiddeling niet meer en adviseert mij u te blijven benaderen en de politie te bellen bij echte geluidsoverlast zoals 9-3.

U schiet te kort en maakt de belofte woongenot te schenken niet waar.

Wangedrag afgelopen weken: met groep rumoer veroorzaken en heel hard "buurman lekker irriteren", schreeuwen door beton heen, bierfles werpen op mijn balkon en geen verantwoordelijkheid er voor nemen en excuses aanbieden er voor om sfeer te verbeteren, ondanks vriendelijke brief en poging gesprek van mij in gang, extreem harde muziek uren lang (zie bewijs), belletje trekken en tikken met hamer tegen beton bij gewoon geluid van mij.

Intensievere behandeling
Achterliggende gedachte in zijn hoofd zou kunnen zijn dat hij denkt dat we ruzie hebben (een waan) en dat ik via klopsignalen contact met hem zoek of uiting geef aan irritatie, terwijl dat altijd gewone leefgeluiden zijn, zoals schoonmaken, plassen, douchen, vegen, stoel verzetten e.d. of technische geluiden of inderdaad zo maar getik van mij, dingen die hij mij persoonlijk kwalijk gaat nemen en aan mij duidelijk maakt via genoemde provocaties. Hij is een eenzame bange persoon en kan niet tegen alleen zijn en komt er steeds weer toe op welke wijze dan ook met alle kracht uit zijn eenzaamheid te breken desnoods op genoemde manieren. Behandelaar moet hem leren zich hiervan bewust te worden. Desnoods moet de behandeling intensiever worden, het gaat ook om zijn welzijn nu en in zijn toekomst. Hoe beter de behandeling des te beter voor hem, voor mij en de maatschappij.

Verzoek bemiddeling of kringgesprek
Ik wijs u er op dat de door u gefinancierde Buurtbemiddeling weigert de heer buurman te benaderen voor een redelijk gesprek, omdat hij niet voor rede vatbaar zou zijn en aan wanen lijdt. Ik verzoek u contact op te nemen met Libertas en hen te overtuigen wel actie te ondernemen, desnoods een kring gesprek met zijn vader en zijn behandelaar erbij. Dit alles om gedrag wat over de grens is te stoppen en te komen tot normaal, volwassen, afstandelijk, correct en vriendelijk woongedrag. Omdat ik redelijk ben, eerlijk en intelligent en helemaal geen ruzie wil en zoek naar vrede lijkt mij dit haalbaar. Ik kan dan ook laten zien dat ik dat ben.

Andere oplossing
Maar telkens provocaties van de heer buurman in ontvangst te moeten te nemen, zoals hierboven gemeld, zonder uitzicht op verhuizing naar iets gelijks (balkon met zon, geen horeca, geen speeltuin, privacy, centrum, ruim, overigens wel redelijke buren) of beters (id + geen probleemburen of extreem verkeersoverlast) en dus als vlucht een verhuizing naar iets slechters is voorlopig moeilijk te accepteren voor mij.

Drs. .
LEIDEN
071-...
06-...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten