Pas op

Onderstaande teksten gaan over idealen, onrecht of wat ik heb meegemaakt. Het laatste vooral zit in mijn hoofd, niet als verzinsel, maar als pijnlijke malende zeurende klagende onrecht oproepende herinneringen. Ook nieuw onrecht komt aan de orde. Maar ook als ik blijer ben, schrijf ik wat ik vind. Let niet op de taalfouten. Let ook niet op de stijl of gebruik van lelijke woorden, ik ben ook maar een mens.

zaterdag 2 oktober 2010

Talibambam

Quote:
"Een hoge Talibanleider heeft gedreigd dat Nederland gaat boeten voor het belachelijk maken van de islam. Wali-ur Rehman, de belangrijkste commandant van de Taliban in Pakistan, waartschuwt dat de weg die Nederland is ingeslagen heel gevaarlijk is. "We gaan ze een lesje leren" zegt hij in een interview.
Volgens Wali-ur Rehman worden door de Nederlandse regering wetten gemaakt die tegen moslims bedoeld zijn. Nederland zou zich presenteren als religieus en ruimdenkend, maar wil eigenlijk de islam beperken.
Het is onduidelijk of Wali-ur Rehman hier doelt op het nieuwe kabinet, aangezien hij het heeft over ontwikkelingen die al meerdere jaren spelen. Het interview vond vier weken geleden plaats, meldt RTL Nieuws.
De Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en terreurdeskundigen zouden het dreigement van de Talibancommandant serieus nemen. De Pakistaanse Taliban zouden verantwoordelijk zijn voor de aanslag op de Pakistaanse oud-premier Benazir Bhutto in 2007, tientallen zelfmoordaanslagen en aanvallen op NAVO. (NOVUM)."

Ik: De islam is meerdere malen verdreven uit Europa. De islam komt oorspronkelijk hier niet voor en is een bijproduct van de economische immigratie, waarbij werkgevers (= VVD-ers) massaal mensen uit verre landen het vieze laagbetaalde werk lieten doen. Er zijn vele aardige mensen, die moslim zijn, maar er zijn er ook bij, die inderdaad zich arrogant en dominant en niet tolerant opstellen tegenover niet moslims, vrouwen en homoseksuelen. Maar dat geldt ook voor de christenen. Geen enkele religie is perfect. Volksvertegenwoordigers mogen gewoon zeggen wat ze willen, daar gaat geen bedreiging van uit. Maar van wat jij Wali-ur Rehman zegt, daar gaat een hele grote dreiging van uit. Jij wilt gewoon oorlog en ellende zaaien, jij wilt niet het beste voor de wereld. Vanuit jouw positie zal het wel begrijpelijk zijn, maar er zijn mensen in Nederland, die wel degelijk de islamisering als bedreigend, zien. Dat is weliswaar een subjectieve beleving, maar toch! U bevestigt ook de angst van de Wilders-stemmers. Waarmee een volgende stap in de escalatie is gezet. Fijn hè! Waarom worden de masamedia en Internet niet gebruikt om vrede te zaaien en te oogsten i.p.v. oorlogszuchtige retoriek van beide kanten te verspreiden. Het lokken van kijkers, sensatiezucht en winstbejag van de media zijn het antwoord. Vrijheid van meningsuiting, ja, Commercieële media NEE!
De meeste mensen, zowel christenen, atheïsten als moslims, zowel in Nederland als in Afghanistan willen vrede en geen oorlog. Begrijpt u dat??? U vertegenwoordigt helemaal niemand. Zelfs geen doordacht intelectueel concept. Net als u, vertegenwoordigt ook Wilders slechts een minderheid. U gaat dus helemaal niemand een lesje leren. Ook al zouden er 1000-den doden in Nederland gaan vallen, dan nog zal, die minderheid en die politici, die hen vertegenwoordigen blijven denken als ze denken en zeggen wat ze willen zeggen.
U begrijpt ons politieke systeem ook niet. Geert Wilders vertegenwoordigt Nederland niet. De manier waarop een regering wordt gevormd is niet perfect demokratisch te noemen. De regering van Nederland en al wie in de media blert, vertegenwoordigen niet alle inwoners van Nederland. U gaat dus helemaal niet het volk (inclusief de door u zo geliefde moslimbroeders en zusters, die hier wonen, die toevallig in de buurt van een bom waren) een lesje leren.
Misschien heb je zo'n hekel aan jezelf dat je denkt dat je iedereen maar mee moet sleuren in je val. Misschien heb je een vijand nodig om een identiteit te hebben. Misschien ben je ziek en vindt je het doden van mensen wel lekker.
Als de Taliban in Afghanistan blijft en geen aanslagen meer pleegt in het westen, ga je je gang maar in je eigen land. Maar helaas, dat is niet het geval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten