Pas op

Onderstaande teksten gaan over idealen, onrecht of wat ik heb meegemaakt. Het laatste vooral zit in mijn hoofd, niet als verzinsel, maar als pijnlijke malende zeurende klagende onrecht oproepende herinneringen. Ook nieuw onrecht komt aan de orde. Maar ook als ik blijer ben, schrijf ik wat ik vind. Let niet op de taalfouten. Let ook niet op de stijl of gebruik van lelijke woorden, ik ben ook maar een mens.

dinsdag 5 januari 2016

#Mindfck ontmaskerd

Twee trucs van 4 januari 2016, # Mindfck die ik denk te kunnen ontmaskeren.

Kijk Uitzending gemist

  • De Keuze van Delaila. Victor heeft van te voren bepaald welke ze moet gaan kiezen en beïnvloed dit door de volgende trucs. Er is een keuze uit vier tops, maar hij duidt er twee aan op een manier, die niet goed aansluiten bij wat men ziet, een oranje-achtige kleur benoemt hij als roze en een lichtblauwe duidt hij aan als mintgroen. Onbewust denk zij dan dat daar iets mis mee is. De blouse met bloemenmotief is correct. Maar hij charmeert haar vervolgens door haar een cadeau te geven en heeft als charmeur zelf een streepjes shirt aan. Bij  de fifty-fifty keuze bloemetje of streep zal ze kiezen voor de streep, want de charmeur is aardig. Weer een onbewust mechanisme. Indien het mislukt, kiest hij gewoon een andere kandidaat en zendt dus alleen de gelukte truc uit.
  • Mijnheer aap, is gewoon verwisseld. Je ziet bij de herhaling op uitzending gemist dat na een shot wijziging hij met zijn tenen over een lijn van de kabel staat. Mathijs weet daarvan want hij heeft die verwisseling gezien neem ik aan. Dus Mathijs is dan wel geen acteur hij is wel een leugenaar. Dus hij houdt zich letterlijk aan zijn belofte geen acteurs in te huren. Maar Mathijs zijn hele programma is een afleidingsmanoevre is, zijnde brood en spelen, dus dat past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten