Pas op

Onderstaande teksten gaan over idealen, onrecht of wat ik heb meegemaakt. Het laatste vooral zit in mijn hoofd, niet als verzinsel, maar als pijnlijke malende zeurende klagende onrecht oproepende herinneringen. Ook nieuw onrecht komt aan de orde. Maar ook als ik blijer ben, schrijf ik wat ik vind. Let niet op de taalfouten. Let ook niet op de stijl of gebruik van lelijke woorden, ik ben ook maar een mens.

zaterdag 25 oktober 2014

Stop geluidsoverlast door verkeer Langegracht-Hooigracht e.o. te Leiden

Teken de Petitie

Zomaar drie opnames van geluidsoverlast binnen. Apparatuur is redelijk, maar menselijk gehoor is gevoeliger, dus voor apparatuur binnen zacht hoorbaar is voor persoon binnen al vervelend. Vooral derde filmpje aan het eind, zie (hoor) je wat ik bedoel. U moet wel in stilte deze filmpjes bekijken, anders hoor je het effect niet.1. Zie mijn lijst met bevindingen op die site flitsservice.nl uit 2008, waar duidelijk veel daders van overlast met sportuitlaten te vinden zijn
2. Zie mijn bewaarde discussie op Linkedin uit 2009 op Leiden Netwerk, met excuses voor mijn emotionele taalgebruik over overtreders en de politie, maar ik was fel.

En om het compleet te maken aan de achterkant keft er een hondje zo'n 480 minuten per maand, soms wel 2 à 3 uur achter elkaar om de 3 à 6 seconden. Woongenot Hoezo?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten